Водещата PR компания M3 Communications Group, Inc. ще предоставя на бизнеса безплатен медиен

...
Водещата PR компания M3 Communications Group, Inc. ще предоставя на бизнеса безплатен медиен
Коментари Харесай

M3 Communications Group, Inc. предоставя безплатен медиa мониторинг за коронавируса на бизнеса в България


Водещата PR компания M3 Communications Group, Inc. ще дава на бизнеса безплатен медиен мониторинг на обстановката с разпространяването на ковид в България. Услугата може да бъде употребена безплатно в рамките на една работна седмица, считано от следващия понеделник (30 март 2020 г.). Експертите от HeadLine, компанията за медиа мониторинг и разбори, част от М3 Communications Group, Inc., ще подготвят ежедневен разбор, включващ най-актуалната информация за развитието на епидемиологичната обстановка и ограниченията, подхванати от виновните институции, както и всички значими вести за бизнеса.

Компаниите, които желаят да се възползват от безплатния медиа мониторинг за ковид, могат да заявят услугата на email: [email protected]. Анализът ще бъде изпращан един път на ден (или няколко пъти при изключителни новини) на български или британски език (според желанията на клиента).

„ Компанията ни за медиа мониторинг и медиа разбори HeadLine постоянно се стреми не просто да следва най-актуалните трендове, само че и да постанова нови. В отговор на обстановката, подбудена от разпространяването на COVID-19, нашият екип създаде новаторска услуга, която оказва помощ на клиентите ни да се осведомят за протичащото се по бърз и комфортен метод. Решихме в продължение на една седмица да предоставяме гратис мониторинг за ковид на всички компании, които имат потребност от това. Целта ни е да подкрепим българския бизнес, който сега е изправен пред съществени провокации “, коментира Максим Бехар, CEO на HeadLine и М3 Communications Group, Inc.

Друга мярка, подхваната от М3 Communications Group, Inc. в отговор на обстановката, провокирана от разпространяването на COVID-19, e предоставянето на про боно консултантски услуги на неправителствени организации. Целта е те да бъдат подкрепени, с цел да споделят дейно основни послания за здраве и сигурност на най-уязвимите групи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР